Årets Belger Utstilling 2018

Årets belger LP, Agility & Bruks 2018

Send inn ditt bidrag til aretsbelger@nbfk.no.

Melding fra styret:
“Pga. omstendigheter utenfor styrets kontroll har vi måttet regne om alle resultater for 2017.
Listene gjelder frem til 31. august 2017
Valpelister er pr. 31. mai 2017 – da kun to har sendt inn resultater etter dette, valpelister er derfor ikke oppdatert foreløpig, og vi ber om at dere som har hatt valper på show i år, sender resultatene til aretsbelger@nbfk.no snarest mulig.

Angående utregningen:
Noen vil sikkert oppdage at sum poeng differer fra tidligere liste uten at hunden har flere resultater osv.  Styret har valgt å gjøre et par små endringer i utregningen. Listene er regnet ut som følger:

Årets belger junior:
Så lenge ikke alle arrangører avholder egne finaler for juniorer så vil det falle svært uheldig ut om det gis poeng for plassering i juniorfinaler. Styret har derfor valgt å følge følgende prinsipp for kåring av årets junior:
Juniorer tar med seg poeng fra ordinær konkurranse.  I tillegg får juniorer som har blitt BIR/BIM i ordinær konkurranse et tillegg på 5/3 poeng på listen som årets junior. (de får IKKE disse poengene på ordinær mestvinnerliste, KUN på juniorlisten).
KUN juniorer med CK er med å konkurrerer om å bli årets junior.

Årets belger veteran:
Årets veteran regnes ut etter følgende prinsipp:
Veteraner tar med seg poeng fra ordinær konkurranse. I tillegg tildes 3/1 poeng for BIR/BIM veteran. Tillegg for plassering i veteranfinalen følger oppsatte regler.  Også veteraner uten CK er med i konkurransen, da disse også er berettiget deltagelse i finalering.

Årets belger:
Årets belger regnes ut etter oppsatte regler, dog gjør vi oppmerksom på at hunder som blir BIM KUN får poeng for utslåtte hunder innen sitt kjønn.

Vi gjør IGJEN oppmerksom på at listen for hele året er regnet ut på nytt pga. manglede data fra før 1. juni – dersom det mangler poeng på din hund pga. at gruppeplassering osv. IKKE er med, vennligst send oss informasjon hvor og når resultatene er oppnådd, så skal vi korrigere. Alle henvendelser sendes til aretsbelger@nbfk.no