Klubbchampionater

Fra og med 01.01.2018 vil klubben dele ut klubbcert og klubbchampionat på spesialutstillinger. Dette ønsker vi for å friste flere til å delta på spesialutstillingene rundt om i landet. For hundesporter som ikke arrangeres i forbindelse med spesialutstillingene, vil det være mulig å oppnå klubbcert på NM og FMBB.

Disse reglene er ikke vedtatt enda, men satt som et foreløpig forslag:

Klubbchampionat på spesialutstilling, retningslinjer- Gjelder fra 1/1-18

Utstilling klubbchampion: Hunden må være utstillingschampion fra før og fått CK for dagen. Gis kun til plassering nr 1 og nr 2 hvis de ikke er klubbchampion fra før. Det utdeles  klubbchampionat  når hunden har oppnådd sitt tredje klubbcert på spesialutstilling i Norge.

LP- og Rally klubbchampion: Beste ekvipasje i klasse 3 i LP og eliteklasse i Rally-lydighet utdeles klubbcert dersom poengsum oppnådd tilsvarer 1. premie. Hvis f.eks 1-3 er klubbchampion fra før, går det til nr 4 dersom denne har oppnådd 1. premie. Det utdeles  klubbchampionat  når hunden har oppnådd sitt andre klubbcert.

Agility klubbchampion: Vinneren i klasse 3 utdeles klubbcert  dersom feilfritt løp. Hvis f.eks 1-3 er klubbchampion fra før, går det til nr 4 dersom denne har feilfritt løp. Det utdeles  klubbchampionat  når hunden har oppnådd sitt andre klubbcert.

 

Aktiviteter som normalt ikke avholdes i forbindelse med spesialutstilling får også mulighet til å oppnå klubbchampionat:

NM i IPO for belgere – Vinner av IPO3 blir klubbchampion dersom denne får karakter bestått.

NM i Bruks – Beste belger  på tvers av grenene tildeles klubbchampionat dersom denne får karakter bestått.

FMBB – Beste norske belger  i øverste klasse i  alle grener tildeles klubbchampionat.

Hundeeier må være medlem av NBFK for å kunne motta klubbcert/klubbchampionat.

 

NBFK