Belgerbladet

Redaktør: Hanna Karoline Haarberg

Vi ønsker gjerne flere innlegg til Belgerbladet! Har du en historie du vil dele, så send inn!
Vi har også startet en spalte som heter “Våre Veteraner”. Har du en veteran som du synes fortjener en plass i bladet? Send det inn til oss.

Jeg vil også gjerne ha historier om hva du gjør med din belger. Enten om det er campingtur, kløvtur, konkurranse, utstilling eller en prøve. Send det inn til oss.

 Bilder til Belgerbladet!
Jeg er oppriktig glad for alle bilder og stoff jeg mottar til bladet, men jeg opplever til stadig – til min store fortvilelse
– at bildekvaliteten er altfor dårlig.

Jeg setter derfor opp noen få punkter som jeg håper dere leser og noterer dere.

1. Bilder til forsiden
Bilder til forsiden MÅ være i STÅENDE format, dvs. kameraet må holdes på høykant. I tillegg MÅ det være luft OVER motivet slik at det blir plass til headingen på forsiden. Bilder til forsiden MÅ sendes ubehandlet rett fra kameraet. Gjør det til en vane at du ALLTID lagrer originalen fra kameraet og døper om bilder du preparerer til websider og til ”deling” med andre. Har du tatt ett knallbilde og ønsker det i bladet senere kan du gå tilbake å finne originalen og sende.

2. Bilder til bladet generelt
Bilder til bladet MÅ være av høy kvalitet, bilder i weboppløsning egner seg ikke til trykking og kvaliteten blir dårlig. Igjen, har du tatt ett blinkskudd og ønsker det i bladet – gå tilbake å finn frem originalen – gjør det gjerne mindre – men når du da lagrer så pass på at du lagrer i høy kvalitet.

· Er du usikker på hva jeg mener, send en mail: redaktør

 

Lyst til å se liste nummer av Belgerbladet 2018?

Blad4