top of page

BelgerBladet

Redaktør: Hanna Karoline Haarberg

Vi ønsker gjerne flere innlegg til Belgerbladet! Har du en historie du vil dele, så send inn!


Vi har også startet en spalte som heter “Våre Veteraner”. Har du en veteran som du synes fortjener en plass i bladet? Send det inn til oss.

Jeg vil også gjerne ha historier om hva du gjør med din belger. Enten om det er campingtur, kløvtur, konkurranse, utstilling eller en prøve. Send det inn til oss.

 Bilder til Belgerbladet!

Vi blir oppriktig glad for alle bilder og stoff som kommer til bladet, men husk på at bildene må ha en høy oppløsning slik at kvaliteten på bildene holder seg i trykken. 

.

1. Bilder til forsiden
Bilder til forsiden  være i stående format, dvs. kameraet må holdes på høykant. I tillegg det være luft over motivet slik at det blir plass til headingen på forsiden. Bilder til forsiden sendes ubehandlet rett fra kameraet. Gjør det til en vane at du alltid lagrer originalen fra kameraet og døper om bilder du preparerer til websider og til ”deling” med andre. Har du tatt ett knallbilde og ønsker det i bladet senere kan du gå tilbake å finne originalen og sende.

2. Bilder til bladet generelt
Bilder til bladet være av høy kvalitet, bilder i weboppløsning egner seg ikke til trykking og kvaliteten blir dårlig. Igjen, har du tatt ett blinkskudd og ønsker det i bladet, gå tilbake å finn frem originalen.

.

· Er du usikker på hva vi mener? Send en mail: redaktør

arbeidsinstruks for redaktør av BelgerBladet finner du her

Contact
bottom of page