top of page
  • Writer's pictureNBFK

NBFK Spesialutstilling 2024

Lørdag 22. juni (storcert) og søndag 23. juni på Vestby hyttepark, Vestby.

Dommere blir Tom Roozen fra Nederland og Pietro Bottagisio fra Italia


Vi tar forbehold om dommerendring.

Overnatting kan bestilles på www.vestbyhyttepark.com eller info@vestbyhyttepark.no, men vær raskt ute da det er flere spesialutstillinger på området samme helg!

Vi ønsker oss også i år premier til vinnerne, og vi setter stor pris på alle bidrag! Skriv gjerne kommentar under dette innlegget om du har noe du ønsker å bidra med, eller send e-post til eta@patrusli.no! Oppdatert liste i eget innlegg!

Vi ønsker å motta alle gavepremier innen fredag den 7. Juni 2024. Sendes til: Unni Merethe Lilleskjæret, Toresplassveien 451, 3538 Sollihøgda. Ta kontakt med Unni Merethe Lilleskjæret eller Elin Aas Flenstad for overlevering ifm annen utstilling!

Det blir også valpeshow for alle raser fredag den 21. Juni!


Påmeldingen er åpnet og gjøres via www.nkk.no, ordinær frist er satt til den 26.05.24 og utsatt frist den 09.06.24. Pris: voksen kr. 485,- (utsatt kr. 585,-), valp kr. 350,- (utsatt kr. 450,-).

For mer info vedrørende vår spesialutstilling- kontakt nestleder@nbfk.no!
100 views0 comments

Recent Posts

See All

Deltakerbevis for øyelysning

Deltakerbevis er i dag sendt ut til alle deltakere webinar øyelidelser hos belgisk fårehund. Om noen ikke har mottatt dette setter vi pris på om du sender en henvendelse til avlsraadet@nbfk.no

Comments


bottom of page